Voorzitter

Hoi allemaal!

Mijn naam is Noor Hoppenbrouwers en aankomend jaar mag ik voorzitter zijn van Stichting RAGweek Nijmegen. Ik ben twintig jaar oud en zit in mijn derde jaar van de bachelor Taalwetenschap. Als enige van ons bestuur ben ik geboren en getogen in Nijmegen, maar dat betekent helaas niet dat ik onze prachtige stad al als de denkbeeldige broekzak van mijn RAGjurkje ken. Ik ben namelijk opgegroeid in Lent, maar ze mogen me daar wel al een tijdje missen aangezien ik afgelopen jaar vooral heb gespendeerd op de 12e verdieping van het Erasmusgebouw. Daar had ik mijn plekje op de bestuurskamer van InTenS, de studievereniging van Taalwetenschap. Vorig jaar heb ik er met liefde genotuleerd en gemaild als Secretaris, maar delegeren kun je leren en nu mag ik vooral het woord voeren. Ook vond ik het zo leuk om vorig jaar activiteiten te organiseren voor de RAGweek (het was echt top om broodjes knak te verkopen), dat ik, ook al had ik mijn ouders beloofd niet nóg een bestuursjaar te doen, besloot een sprong in het diepe te wagen en er nog een jaartje achteraan te plakken. Volgens mij ben ik best wel goed geland.

Aan verveling doe ik niet, want ik weet altijd wel een nieuwe hobby te bedenken. Op dit moment schrijf, haak, brei, teken, zing, lees, sport, etc. ik. Het liefst ook allemaal tegelijkertijd. Ook zeg ik geen nee tegen een feestje of een kopje thee. En met een beetje mazzel kom ik ook nog aan studeren toe. Als ik niet aan het buurten ben.

Ik sta te trappelen om aan de slag te gaan voor de RAGweek en de goede doelen en een prachtjaar neer te zetten met mijn schittermagische bestuursleden!

Heb je vragen of wil je even buurten om te genieten van de comfortabele banken op de RAGkamer: je bent van harte welkom. Er is een kans dat ik verstopt ben in het bestuurshokje in de kamer (poging tot studeren waarschijnlijk), maar klop dan vooral ook op die deur aan!

Liefs,
Noor