RAGwinkel

 RAGwinkel 2023

RAGbier ‘Aalmoes: Witte Waanzin’ 

Hou jij wel van een speciaalbiertje? Dan hebben wij de perfecte dorstlesser voor jou! Ook dit jaar hebben wij in samenwerking met brouwerij de Hemel een nieuwe editie van ons RAGbiertje ‘Aalmoes’ gebrouwen! Frisse kruiden zoals citroengras en galangal, maken dit een fris, kruidig en citrusachtig biertje waar je zowel je smaakpapillen als je karma een plezier mee doet! Steun Stichting RAGweek met elke slok en pre-order je biertje via de onderstaande link. Alle opbrengsten gaan naar onze goede doelen!

Het speciaalbiertje kost 2,95 per flesje en je kan er uiteraard zoveel bestellen als je maar wilt! Je kan ook ons RAGbiertje  vinden bij verschillende horecagelegenheden in Nijmegen! Vanaf 3 april kun je je ‘waanzinnige’ biertje op komen halen op de RAGkamer! (EOS, NS -1,240)

Klik hier om je biertje te pre-orderen!

Loterijtickets

Koop hier je lootjes en win fantastische prijzen! Bekijk de onderstaande afbeeldingen om te zien welke ondernemers allerlei prijzen hebben aangeboden, om zoveel mogelijk geld op te halen voor onze goede doelen!

Één ticket kost slechts 1 euro, maar je kan er natuurlijk zoveel inslaan als je maar wil! Wij sturen zo snel mogelijk je loterijnummers op via de mail. De trekking is tegelijkertijd met de opbrengstenborrel op 23 mei, waar ook de gehele opbrengst van de RAGweek bekend wordt gemaakt!!

Koop hier je lootjes!