Penningmeester

hoii!

Mijn naam is Gwen Beemer en ik ben 22 jaar oud. Ik rol nu mijn 5e jaar van de bachelor business administration in en ben super enthousiast om mijn studiekennis in de praktijk uit te oefenen als penningmeester bij de RAGweek. Twee jaar geleden heb ik al een bestuursjaar gedaan bij de Batavierenrace en dit is mij toen zo goed bevallen dat ik met alle liefde mij weer wil inzetten voor stichting RAGweek dit jaar.
Oorspronkelijk kom ik uit het mooie Brabant en een van mijn favoriete bezigheden is dan ook veel gezelligheid met een (speciaal)biertje in de hand. Of het nou een concert, rave of gewoon een vrijdagmiddagborrel is, mij kan je altijd bellen. Naast deze feesten en partijen hou ik ook wel weer van heerlijk luieren op de bank, het liefst met een kat op schoot en een breiwerkje erbij! Dit jaar probeer ik ook mijn hardloopkunsten te verbeteren en ben ik niet vies van een spinning ticketuurtje.

Ik kijk er naar uit mij dit jaar volledig in te zetten voor de RAGweek en ik hoop jullie te zien op een van onze vele activiteiten!