Over de RAGweek

De RAGweek is een jaarlijks terugkerende week waarin studenten zich in zetten voor het goede doel. Jaarlijks worden een nationaal en een internationaal goed doel gekozen. Meer informatie over deze doelen is hier te vinden; in 2024 steunen wij Kamers met Aandacht en Club Kakatua. Dit jaar wordt de RAGweek Nijmegen voor de zeventiende keer georganiseerd en wel van woensdag 17 tot en met woensdag 24 april 2024. Wil je weten waar de RAGweek vandaan komt? Kijk dan hier.

Het RAGweek bestuur doet ieder jaar weer haar best om een zo vol, leuk en succesvol mogelijke week neer te zetten. Tijdens de RAGweek worden er talloze activiteiten georganiseerd in samenwerking met studenten-, studie- en studentensportverenigingen. Je kan dus niet alleen de mooiste feestjes meepakken, maar ook allerlei culturele en sportieve activiteiten bezoeken. Wat dacht je van een stilettorun, een technofeest of een vingerverfworkshop?

Daarnaast vinden er op de campus en in de stad eetacties plaats. Zo bieden bijvoorbeeld verscheidene restaurants een RAGweekmenu aan. Ook het facilitair bedrijf van de Radboud Universiteit draagt haar steentje bij; je kan in de eetgelegenheden op de campus onder het concept ‘RAGsmakelijk’ 50 cent extra betalen voor je maaltijd, welke ten goede komt aan de RAGweek. Ten slotte staat er tijdens de gehele RAGweek een extra bar in het Cultuurcafé. Kom dus een biertje drinken bij de RAGbar en steun het goede doel!

Naast het bezoeken van activiteiten en het eten en drinken voor het goede doel zijn er nog meer acties waarmee je je steentje bij kan dragen aan de RAGweek. Elk jaar wordt de Sexy met Stijl Besturenkalender uitgebracht, waar 36 Nijmeegse studentbesturen zich bloot geven voor het goede doel. Deze kalenders zijn te bestellen bij deelnemende studentbesturen en via info@ragweeknijmegen.nl. Verder vindt er jaarlijks een loterij plaats waarin fantastische prijzen te winnen zijn. Lootjes zijn te koop bij de bestuursleden en de RAGbar.

Tot in de RAGweek!