Commissaris Verenigingen

Hee lieve donateurs in de dop!


Mijn naam is Jeroen van de Sande, al zullen veel mensen in Nijmegen en omstreken mij kennen als Jerry. Aankomend jaar mag ik de functie van Commissaris Verenigingen bij het zeventiende bestuur van stichting RAGweek Nijmegen bekleden. Met mijn 24 jaar ben ik de nestor van de groep, dus ik zal zien wat mijn wijsheid kan betekenen gedurende het jaar. Die wijsheid heb ik ook al in praktijk gebracht door het halen van mijn master Communicatie- en Informatiewetenschappen.
Zo’n drie jaar geleden heb ik mijn koffers in Hilvarenbeek gepakt en ben ik naar Nijmegen getrokken, waar ik mij meteen als vis in het water voelde. Zelfs zo erg, dat ik van voetbalclub wisselde en de transfer maakte naar NSVV FC Kunde. Bij FC Kunde werd ik zo hartelijk ontvangen, dat ik een halfjaar na aankomst al solliciteerde voor bestuur, en prompt bestuurslid (Wedstrijdsecretaris) in het seizoen 2022/23 werd. Via mijn eigen jaar bij Kunde kwam ik in contact met de RAGweek. And here we are 😉
Dit jaar kijk ik er naar uit om vele kleurrijke personen te ontmoeten bij alle verenigingen die Nijmegen rijk is, en zo bijzonder maken. Mocht je me niet kunnen vinden op de RAGkamer, dan zou ik adviseren te kijken op het voetbalveld of op iedere dansvloer waar ze techno draaien. Hopelijk leer ik jullie allemaal snel kennen en gaan we samen voor dat recordbedrag!

Ciaooo
Jerry