Commissaris Activiteiten & PR

Hoi iedereen!

Mijn naam is Roosmarijn Voskamp en aankomend jaar zal ik de functie van Commissaris Activiteiten & PR gaan vervullen. Ik ben inmiddels 22 jaartjes jong en een full-on Achterhoeker! Maar ondanks dat ik elk woord mee kan zingen van het lied “Oerend hard”, woon ik al een aantal jaar met heel veel liefde in het mooie Nijmegen.

Ik zit in mijn vierde jaar van Culturele Antropologie en Ontwikkelingsstudies, maar hou me ook graag bezig met “nevenactiviteiten”! Afgelopen jaar heb ik dan ook een bestuursjaar gedaan bij Umoja, de studievereniging van CAOS, hier was ik de secretaris van het bestuur. Tijdens mijn bestuursjaar bij Umoja heb ik Stichting RAGweek ook leren kennen. Ik hielp bijvoorbeeld bij de organisatie van verscheidene activiteiten om geld op te halen. Hier kreeg ik een kleine voorproever van hoe het zou zijn om deel uit te maken van dit alles. En kort gezegd, ik wilde meer!

Ik heb heel veel zin in alle activiteiten die we mogen organiseren en/of gaan mee maken dit jaar, en om allemaal nieuwe gezichten te leren kennen in het Nijmeegse studentenleven! Samen gaan we een prachtige opbrengst behalen, dat voel ik nu al!

Mocht je ooit vragen hebben over mijn functie, of gewoon even willen kletsen, dan ben je meer dan welkom om een praatje met me te maken! Je vindt me hoogstwaarschijnlijk in de RAGkamer!

Veel liefs,

Roosmarijn