Bestuur 2021


Elsze van den Wittenboer – Voorzitter

Hoi allemaal! Leuk dat jullie een kijkje nemen op onze website. Mijn naam is Elsze van den Wittenboer en ik heb dit jaar de eer om de positie van voorzitter te mogen bekleden van het 14e bestuur der Stichting RAGweek Nijmegen. Ik ben geboren en getogen in Oirschot, een pRAGtig klein Brabants dorpje, maar woon ondertussen al 3 jaar in Nijmegen. Momenteel ben ik dan ook derdejaars student International Business Communication. Via kennissen vanuit deze studie ben ik twee jaar geleden voor het eerst in aanraking gekomen met de RAGweek. Als vrijwilligster bij deze stichting werd ik meteen enorm enthousiast over de mooie gedachte en opzet van de organisatie. Ik ga me het komende jaar samen met mijn bestuur hard maken voor onze twee goede doelen. In de hoop dat we een mooie prestatie neer kunnen zetten waarmee we de goede doelen vooruit kunnen helpen. Mocht je nog vragen hebben aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Indien je me niet kan bereiken dan sta ik waarschijnlijk op het hockeyveld, in de kroeg, of lig ik te slapen. Hopelijk tot in de RAGweek!

 

 

Sebastian Blom – Secretaris

Mijn naam is Sebastian Blom, 20 jaar oud en ik vervul dit jaar de functie van secretaris der Stichting RAGweek Nijmegen. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de studie Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit. Ik woon pas een half jaar in Nijmegen, maar ik voel me nu al helemaal thuis in de grote stad!  De eerste twee jaar heb ik mij naast mijn studie ook ingezet voor studieverenigingen met het organiseren van (in)formele activiteiten en studiereizen. Toen RAGweek om de hoek kwam kijken wist ik gelijk wat mij te doen stond en solliciteerde ik (met succes) voor de functie van secretaris, iets wat enigszins buiten mijn comfortzone lag. Maar samen met mijn fantastische bestuursgenoten weet ik zeker dat we een voorspoedig jaar tegemoet gaan! Als ik niet op de bestuurskamer zit om de post uit te zoeken, dan ben ik te vinden op de tennisbaan om een balletje op te slaan.
Ik kijk erg uit naar het introduceren van onze goede doelen aan heel studerend Nijmegen en hoop dat jullie even enthousiast worden als ik. Tot de RAGweek!

 

Jamie Aartsen – Penningmeester

Hallo allemaal! Mijn naam is Jamie Aartsen en ik ben de penningmeester van Stichting RAGweek dit jaar. Ik ben opgegroeid in Zeeland, maar drie jaar geleden, toen ik aan mijn studie Artificial Intelligence begon, verhuisd naar het prachtige Nijmegen. Als trotse Zeeuw kun je mij blij maken met een rondje zeilen, een mossel date of thee drinken met een lekkere bolus erbij, maar uiteraard sta ik er ook altijd open voor om een terrasje te pakken of de kroeg in te duiken. Afgelopen jaar ben ik bestuurslid geweest van mijn studievereniging CognAC, waarmee ik me met een kalender foto, een kraampje bij de fancy fair, en talloze vrijwilligersdiensten al heb in mogen zetten voor Stichting RAGweek. Hier genoot ik zo van dat ik er dit jaar dus een schepje bovenop ga doen. Voor mij is de boekhouding van RAGweek doen een geheel nieuwe uitdaging, maar eentje die ik vol enthousiasme in ga. Ik kijk er naar uit om samen met mijn bestuursgenootjes, alle verenigingen en bedrijven die Nijmegen rijk is, en uiteraard alle studenten van Nijmegen zo veel mogelijk geld op te halen voor onze twee goede doelen. Mocht je meer willen weten, spreek mij gerust een keertje aan!

 

 

Karlijn Spronk – Bestuurslid Sponsoring

Hoi allemaal! Ik ben Karlijn Spronk en ik zal aankomend jaar Stichting RAGweek vertegenwoordigen als Bestuurslid Sponsoring. Ik ben 20 jaar en opgegroeid in het prachtige Twente. Ik zit momenteel in mijn derde jaar van de studie Culturele Antropologie en Ontwikkelingsstudies. Naast de RAGkamer en in de collegebanken (oftewel achter mijn laptop) kun je mij ook vinden op het volleybalveld, bij het leukste pannenkoekenrestaurant van Nijmegen of met een drankje in de kroeg. Afgelopen jaar ben ik met mijn bestuursjaar bij Studievereniging Umoja in aanraking gekomen met de RAGweek en heb ik activiteiten kunnen organiseren en ben ik een aantal dagen vrijwilliger geweest. Hierdoor groeide mijn enthousiasme voor de RAGweek en leek het mij een leuke uitdaging om dit jaar een bestuursfunctie te bekleden.Ik kijk er erg naar uit om samen met de Nijmeegse studenten een fantastisch jaar neer te zetten voor de RAGweek met veel leuke activiteiten! Wees vooral niet bang om mij eens aan te spreken als je vragen hebt of meer wilt weten over deze geweldige stichting 🙂

 

Laura Lensink – Bestuurslid Verenigingen 

Hoi allemaal! Mijn naam is Laura Lensink en dit jaar zal ik de functie van Bestuurslid Verenigingen gaan vervullen binnen het bestuur van Stichting RAGweek Nijmegen. Van oorsprong kom ik uit het verre Drenthe, waar ik ben opgegroeid tussen de suikerbieten, maïskolven en koeien. Vier jaar geleden heb ik het platteland ingeruild voor de mooiste stad aan de Waal om hier te beginnen aan mijn studie Geografie, Planologie en Milieu. ‘s Avonds kun je mij vaak op een terrasje of in de kroeg vinden en als ik in een gekke bui ben in het Sportcentrum. Hier vind ik het leuk om mezelf in het zweet te werken tijdens een potje squash of een ticketuur. Het mooie aan de RAGweek vind ik dat het studenten samenbrengt om zo op de meest creatieve manieren geld op te halen voor goede doelen. Naast al die studenten zetten ook de Nijmeegse ondernemers zich met vol enthousiasme in voor de RAGweek. Ik heb erg veel zin om mij het aankomende jaar in te zetten voor de twee goede doelen en samen met studenten en ondernemers zoveel mogelijk geld op te halen!

 

 

Barend Mijzen – Bestuurslid Activiteiten & PR

Hallo allemaal, 

Ik ben Barend Mijzen en ik heb het voorrecht om dit jaar bestuurslid activiteiten & PR te mogen zijn voor Stichting RAGweek Nijmegen. Ik kom oorspronkelijk uit Eindhoven (de gekste), maar ik studeer hier nu al meer dan drie jaar Biologie aan de RU. Naast met Passie voor de Biologie vul ik mijn dagen met theater spelen, squashen en koffie drinken. Je zal me daarom nooit zonder gevulde mok op de RAGkamer zien lopen. Na al het leuke contact wat ik ik mijn vorig bestuursjaar het de RAGweek heb gehad, besloot ik dat het mij heel gaaf leek om het stokje over te nemen en zelf de RAGweek te organiseren.Vorig jaar in mijn bestuursjaar bij Olympus heb ik veel formele contacten gehad, dit jaar leek het mij juist gaaf om het wat informeler te houden, ik ga samen met mijn bestuur ervoor zorgen dat dat elke RAGweek activiteit een groot succes wordt. Mijn doel hierin is om alle activiteiten weer net iets vetter maken als vorig jaar, zodat niets ooit saai en ouderwets hoeft te worden. Zo wil ik graag mijn steentje bijdragen aan weer een hoge opbrengst voor onze goede doelen. Dus kom gezellig langs om een kop koffie te drinken als je meer wilt weten, anders tot op de volgende RAGweek activiteit!