Over minder dan twee weken gaat de RAGweek voor de elfde keer plaatsvinden, dit zal gaan gebeuren op 7 t/m 14 maart 2018. Net als ieder jaar worden er twee goede doelen gekozen. Eén internationaal goed doel en één nationaal goed doel. In samenwerking met heel (studerend) Nijmegen zullen in en rondom de RAGweek tientallen activiteiten worden georganiseerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen. De opbrengsten hiervan zullen dit jaar gaan naar Stichting 113 Zelfmoordpreventie en Stichting ACNS Projecthulp.

Op dinsdag 6 maart zal de RAGweek feestelijk worden ingeluid tijdens de ‘RAGweek Kick-Off Borrel’ om 21.00 uur in Next Level, waarbij jij kan laten zien hoeveel broodjes worst jij kunt eten in één minuut! Op woensdag 7 maart wordt de RAGweek 2018 officieel geopend met een Fancy Fair op het Erasmusplein op de campus van de Radboud Universiteit. Verschillende verenigingen staan op je te wachten met hun kraampjes, van brownies tot tosti’s en van spelletjes tot cv-checks, het is er allemaal! Daarnaast zijn onze goede doelen Stichting 113 en Stichting ACNS aanwezig en zal de Sexy met Stijl kalender hier voor het eerst worden vrijgegeven.

Tijdens de gehele RAGweek zal in het CultuurCafé op de campus tussen 15.30 en 21.00 uur de RAGbar geopend zijn. Hier kan gedronken en gegeten worden voor het goede doel. Hier koop je ook ons zelf gebrouwen biertje ‘RAGbrouwt’. In diverse eetgelegenheden op de campus zal RAGsmakelijk plaatsvinden; hier heb je tijdens de lunch en het diner de mogelijkheid om per maaltijd 50 cent extra te betalen en dit bedrag zal worden gedoneerd aan de goede doelen van de RAGweek. Het is nog steeds mogelijk om je op te geven als vrijwilliger voor RAGsmakelijk.
De gehele RAGweek zijn bij de bestuursleden van het 11e bestuur van Stichting RAGweek Nijmegen voor 1 euro loten te koop voor de jaarlijkse loterij. Dankzij de gulle giften van Nijmeegse ondernemers en organisaties zullen onder meer een reis naar Parijs, festivaltickets voor DRIFT, een jaar gratis sporten op het Radboud Sportcentrum en vele cadeaubonnen voor cafés, restaurants en dagjes uit worden verloot!

Voor wie zin heeft in iets heel anders is er alweer de vierde editie van VUURROOD. Dit deephouse, tech-house en disco feestje is op donderdag 8 maart vanaf 23.00 uur in Merleyn, met Keljet, Fahrenheit en The Love Doctor. Op de laatste dag van de RAGweek, woensdag 14 maart, zal vanaf 20:00 de St.Stevenskerk vollopen met studenten. Op deze dag vindt namelijk de allereerste editie van de RAGchelous Cantus plaats, georganiseerd door H.R.G. Achelous en Stichting RAGweek Nijmegen. Die avond zal de RAGweek worden afgesloten met een grandioos eindfeest in Villa van Schaeck!

Naast deze genoemde activiteiten zullen er nog ruim 80 activiteiten worden georganiseerd die in en rondom deze week plaatsvinden. Een greep uit deze activiteiten: dagelijkse eetacties, vechtsportdemonstraties, een foodtruck festival op de HAN, biercantussen, Flunky Ball toernooi, kaRAGoke, symposia, veilingborrels en verschillende open feesten. Het volledige programma is natuurlijk te vinden op onze website, klik hier.