Proceeds RAGweek 2022!

We have revealed the proceeds of 2022! There has been raised €47.201,38 for Stichting Straatmensen and the Jerome Damey Foundation! ❤️🖤
We want to thank everyone who has contributed to this fantastic week!

These are the winning lottery numbers. We will soon contact the winners!

Opbrengst RAGweek 2022

De opbrengst van de RAGweek van 2022 is bekend! In totaal is er €47.201,38 opgehaald voor Stichting Straatmensen en de Jerome Damey Foundation! ❤️🖤
Wij willen iedereen die op wat voor manier dan ook heeft bijgedragen aan deze prachtige week ontzettend bedanken!

Hieronder zijn ook de winnende lotnummers te zien van de loterij. Met de winnaars wordt contact opgenomen!

De RAGweek is begonnen!

De RAGweek van 2022 is begonnen! De week van woensdag 9 maart tot en met woensdag 16 maart zit vol met allerlei activiteiten georganiseerd door en voor Nijmeegse studenten. De opbrengst die deze week wordt opgehaald komt volledig ten goede aan Stichting Straatmensen en de Jerome Damey Foundation.

Wij willen iedereen die zijn steentje bijdraagt alvast heel hartelijk bedanken!

Tot op de activiteiten!

RAGweek 2022: March 9th until March 16th!

The date and charities of the RAGweek of 2022 are revealed!

The RAGweek of 2022 will be from Wednesday March 9th until Wednesday March 16th! Save those dates, because it will be an amazing week!

The money that is raised will go to Stichting Straatmensen and the Jerome Damey Foundation. We are very proud of these charities and we are very excited about raising money for them this year!

RAGweek 2022: 9 t/m 16 maart!

De datum en de goede doelen van RAGweek 2022 zijn bekend!

De RAGweek van 2022 zal plaatsvinden van woensdag 9 maart tot en met woensdag 16 maart! Zet deze data alvast in je agenda, want het wordt een geweldige week!

Er zal geld worden opgehaald voor Stichting Straatmensen en de Jerome Damey Foundation. Wij zijn super blij met deze goede doelen en kijken er ontzettend naar uit om hier geld voor op te halen gedurende het jaar!

Het nieuwe bestuur is gewisseld!

Op maandag 6 september 2021 heeft het veertiende bestuur het stokje overgedragen aan het vijftiende bestuur der Stichting RAGweek Nijmegen. Het is ons een grote eer om het vijftiende bestuur aan u te presenteren:

Famke Reidinga – Voorzitter
Jenna Slegt – Secretaris
Stan Janssen – Penningmeester
Marcus Schmeits – Commissaris Sponsoring
Erik Stoelinga – Commissaris Verenigingen
Jolein Schriks – Commissaris Activiteiten & PR

We zullen ons het komende jaar vol enthousiasme in gaan zetten voor een fantastische RAGweek met een mooie opbrengst. Binnenkort worden de goede doelen op onze sociale media onthuld.
Tot in de RAGweek! Wij hebben er ontzettend veel zin in!

RAGweek 2021 gaat beginnen!

De RAGweek 2021 gaat eindelijk van start. Samen met heel studerend Nijmegen gaan we proberen zo veel mogelijk geld op te halen voor onze goede doelen Stichting de Hond Kan de Was Doen en Right To Play. Check snel ons programma en alle RAGacties om te zien wat de RAGweek 2021 allemaal te bieden heeft.
Wij bedanken al onze meewerkende verenigingen, partners en onze sponsoren; Ekoplaza, Het Arsenaal, N.S.V. Carolus Magnus en N.S.V. Ovum Novum voor het steunen van de RAGweek 2021. Laten we er weer een topjaar van maken!

 

 

 

 

RAGweek 2021 Goede Doelen (RAGweek 8 t/m 15 April)

Met trots presenteren wij de goede doelen waar Stichting RAGweek Nijmegen zich in 2020-2021 voor gaat inzetten, Right to Play en Stichting De hond kan de was doen. Wij gaan dit jaar ons best doen om zoveel mogelijk geld op te halen voor beide doelen.

Right To Play is een internationale organisatie die spelen inzet om het leven van kinderen te verbeteren. De organisatie is actief in 15 landen in Afrika, Azië en het Midden-Oosten. In deze landen hebben kinderen vaak te maken met geweld, uitbuiting en armoede. Met unieke speelprogramma’s draagt de organisatie bij aan de gezonde ontwikkeling van kinderen. Wekelijks bereikt Right To Play 2,3 miljoen kinderen in de leeftijd van 4-18 jaar.

Stichting De Hond Kan De Was Doen werft fondsen voor de opleiding van hulphonden of assistentiehonden in de thuissituatie. Zo’n opleiding is kostbaar en in veel gevallen niet voor de betrokkene op te brengen. De opleiding van een assistentiehond vindt plaats door erkende en gekwalificeerde scholen. In de opleiding krijgen zowel de hond als zijn ‘baas’ training. Daarom noemen we het teamtrainingen. De training in de thuissituatie zorgt ervoor dat de assistentiehond meteen hulp op maat leert bieden. Het baasje leert tegelijkertijd door het trainingsprogramma zijn eigen zelfredzaamheid te vergroten.

De RAGweek 2021 zal plaatsvinden van 8 t/m 15 april, zet deze data alvast in je agenda. wij hebben er zin in, meer informatie over de invulling zal later volgen!

 

Wij zijn officieel bestuur!

Maandag 31 augustus hebben wij de wissel voltooid. Hier heeft het 13e bestuur het stokje aan ons doorgegeven. Het is ons daarom een eer en waar genoegen, het 14e bestuur der Stichting RAGweek Nijmegen aan u voor te presenteren;
Elsze van de Wittenboer – Voorzitter
Sebastian Blom -Secretaris
Jamie Aartsen – Penningmeester
Karlijn Spronk – Bestuurslid Sponsoring
Laura Lensink – Bestuurslid Verenigingen
Barend Mijzen – Bestuurslid Activiteiten & PR
Samen gaan wij ervoor zorgen dat de RAGweek dit jaar weer fantastisch gaat worden.
Binnenkort zal ieder bestuurslid zichzelf voorstellen en zullen de goede doelen worden onthuld, dus houd ons goed in de gaten de komende tijd.
Wij hebben er heel veel zin in! Op naar de RAGweek!