Gisteren moesten we even bijkomen van de fantastische week die we gehad hebben, maar vandaag zijn we terug met de foto’s van de laatste dag van RAGweek 2018!
We begonnen de dag wederom met RAGsmakelijk, de laatste dag in de Refter, het Gerecht, de Haardt en de FNWI kantine. ’s morgens waren Maarten en Tessa bij Bureau Bart van N1 om te vertellen over de RAGweek en onze goede doelen. Daarna gingen we door naar de RAGout verkoop van ESV Nijmegen, terwijl de Juridische Faculteitsvereniging Nijmegenknaks voor knaken verkocht bij hun eigen eetactie. Studievereniging Postelein gaf een lezing over zelfmoordpreventie met ons goede doel 113 Zelfmoordpreventie. Dit was een erg interessante lezing, waarna wij door gingen naar de laatste avond in de RAGbar. De bar take-overs waren deze laatste dag van het bestuur SPiN NijmegenSV Sociologie – Den Geitenwollen Soc. en de schatjes van SOFv! De laatste avondactiviteiten werden georganiseerd door Studievereniging Mycelium. Zij haalden een flink bedrag op met hun veilingborrel bij Malle Babbe Café! Als allerlaatste werd natuurlijk onze eigen RAGchelous Cantus: St. Stevenskerk georganiseerd met de mannen van HRG Achelous en daarna het eindfeest van RAGweek 2018 in Villa van Schaeck! RAGweek 2018 zit erop, althans, bijna..
Ook gisteren waren er nog activiteiten zoals de Serviesactie van de Universitaire Studentenraad Nijmegen – USR en de ledenavond van Studievereniging CognAC. De laatste activiteiten vinden komende weken nog plaats, zoals de dropping van Sigma, veilingborrels van de lidverenigingen van CSN en natuurlijk de RAGrun van Carolus. We hopen jullie daar nog te zien en willen iedereen bedanken die ons de afgelopen weken heeft gesteund!