De afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest met brainstormen over de verschillende activiteiten dit wij ook dit jaar weer gaan organiseren! Samen met ontzettend veel besturen van de verenigingen van de Radboud Universiteit hebben wij nagedacht over wat we allemaal samen neer kunnen zetten. Van wilde ideeën tot ludieke acties, er kwam van alles voorbij. Naast het brainstormen over de activiteiten, kregen de studenten ook meer informatie over de goede doelen. Hiervoor waren speciaal Rick van Diest (Stichting ACNS) & Jeroen Kroese (Stichting 113) aanwezig om te vertellen over wat zij doen en waar de studenten zich dit jaar voor kunnen inzetten.
De lunch werd dit jaar goed verzorgd door Spar University en daarnaast konden de bestuursleden genieten van heerlijke smoothies van Café We Gaan Beginnen.

Dit jaar hebben wij tevens ook voor het eerst een lunch georganiseerd voor studenten van de HAN. Ook hier kwamen er leuke plannen tot stand, van foodtruck festivals tot sportwedstrijden! Ook hier genoten de studenten van de smoothies van Café We Gaan Beginnen en zorgden wij voor een heerlijke lunch.

Al met al waren het succesvolle lunches en kijken wij erg uit naar de samenwerking met heel besturend Nijmegen!