Bestuur 2022


Hierboven staat het vijftiende bestuur der Stichting RAGweek Nijmegen. Zij stellen zich graag aan jullie voor!

 

Famke Reidinga – Voorzitter

Hallo iedereen! Mijn naam is Famke Reidinga, ik ben 22 jaar oud en verheugd om dit jaar de voorzitter van Stichting RAGweek Nijmegen te mogen zijn. Hoewel ik ben geboren en getogen in Groningen, waar natuurlijk niets boven gaat, studeer ik inmiddels al drie jaar met veel plezier in Nijmegen. Afgelopen jaar heb ik de Bachelor Culturele Antropologie en Ontwikkelingsstudies afgerond, maar omdat ik nog niet klaar ben met studeren ben ik inmiddels begonnen aan mijn tweede jaar Rechtsgeleerdheid aan de RU. Als ik niet te vinden ben op de universiteit, werk ik in de horeca (hoewel ik ook op het terras te vinden ben buiten mijn diensten om), ben ik aan het wandelen (het liefst naar een kinderboerderij) of doe ik een poging om gitaar te spelen.

Tijdens mijn bestuursjaar bij Studievereniging Umoja mocht ik activiteiten organiseren voor Stichting RAGweek, waardoor mijn enthousiasme voor deze mooie stichting ontstond. Ik was positief verrast dat zoveel studenten een steentje willen bijdragen om de wereld een betere plek te maken. Mijn fantastische medebestuursleden en ik hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat we ook dit jaar, dankzij geheel studerend en ondernemend Nijmegen, weer een pRAGtbedRAG kunnen ophalen. 

Mocht je nog vragen hebben, interesse hebben om een bijdrage te leveren of wil je gewoon gezellig een kopje koffie komen drinken, aarzel dan niet om contact op te nemen of langs te komen op kantoor. Hopelijk tot snel, maar in ieder geval tot in de RAGweek! 

 

Jenna Slegt – Secretaris

Hoi hallo! Mijn naam is Jenna Slegt en ik mag dit jaar de functie van secretaris der Stichting RAGweek Nijmegen bekleden. Ik ben 21 jaar en zit dit jaar in mijn vierde jaar van de studie Taalwetenschap aan de Radboud Universiteit. Ik ben een geboren en getogen Nijmegenaar. Ik heb dan ook een hart voor Nijmegen, de stad die ik maar niet kon verlaten. Na mijn fantastische bestuursjaar als voorzitter van studievereniging InTenS, begonnen mijn handen te jeuken om mezelf in te zetten als bestuurslid bij deze mooie organisatie én ook nog eens goede doelen blij te maken. Ik weet zeker dat mijn geweldige bestuursgenoten en ik een fenomenale RAGweek zullen neerzetten. Contacteer me vooral als je meer vragen hebt of kom een praatje houden op de RAGkamer. Als ik niet op de RAGkamer zit, kun je me waarschijnlijk vinden in de danszalen of op het terras. Ik kijk in ieder geval vol enthousiasme uit naar de RAGweek, hopelijk jullie ook!

 

Stan Janssen – Penningmeester

Hallo allemaal! Mijn naam is Stan Janssen, 20 jaar, en ik heb dit jaar de eer om de penningmeester van Stichting RAGweek Nijmegen te mogen zijn. Een jaar geleden ruilde ik het pittoreske Uden in voor het stadsleven in Nijmegen, waar een hele nieuwe wereld voor me open ging. Over wereld gesproken: momenteel zit ik alweer in mijn derde jaar van American Studies. Wanneer ik niet aan de studie zit, is er een grote kans dat ik iets met muziek aan het doen ben: urenlang luisteren, naar concerten gaan, of spelen op mijn (bas)gitaar! Verder ben ik altijd in voor voetballen, koken, of een avondje losgaan met vrienden in de kroeg. Het afgelopen jaar ben ik als bestuurslid bij USA Nijmegen in aanraking gekomen met het bestuurs- en studentenleventje, en na een jaar waar meer niet mocht dan wel, was ik er zeker nog niet klaar mee. Na goede verhalen over de RAGweek en mijn eigen ervaringen van de RAGweek in 2020 heb ik besloten om te solliciteren en ben ik uiteindelijk bij deze nieuwe uitdaging terecht gekomen! Samen met mijn vijf medebestuurders, honderden medestudenten en twee hele mooie goede doelen hoop ik dit jaar een fantastische week neer te zetten, alles om weer een geweldig bedrag op te halen. Wie weet tot snel, en kom vooral een keertje langs voor een praatje!

 

Marcus Schmeits – Commissaris Sponsoring

Hoihoi iedereen, mijn naam is Marcus Schmeits en ik ben dit jaar de Commissaris Sponsoring van Stichting RAGweek. Ik ben 21 jaar oud en ben geboren en opgegroeid tussen de vlaaien en de nonnevotten (zoek maar op wat het is) in het mooie Zitterd (in het ABN: Sittard). Een paar jaar geleden heb ik het Limburgse ingeruild voor het Nimweegse en ben ik inmiddels vierdejaars student Geografie, Planologie & Milieu. Als ik niet in de collegebanken te vinden ben, wat bijna altijd is, ben ik voornamelijk te vinden in de kroeg of op het terras. Verder sport ik af en toe op een blauwe maandag en dat kan tennis, squashen, beachvolleyballen, poolen of schaken zijn, in hoeverre schaken een sport is. In mijn eerste jaar in Nijmegen heb ik de RAGweek leren kennen via de gave kalenders die de RAGweek elk jaar uitbrengt en zo is mijn interesse in de RAGweek elk jaar beetje gegroeid. Ik kijk uit om komend jaar samen te werken met de verschillende partners en sponsors die de RAGweek rijk is. Hopelijk kunnen we met jullie hulp een mooi bedrag ophalen voor onze twee goede doelen en een mooie RAGweek neerzetten. Ik heb er in ieder geval al heel veel zin in!

 

Erik Stoelinga – Bestuurslid Verenigingen 

Hallo iedereen! Mijn naam is Erik Stoelinga en ik heb dit jaar de eer om de mooie taak van Commissaris Verenigingen op mij te mogen nemen. Ik kom oorspronkelijk uit Amersfoort, het geografisch middelpunt van Nederland dat verder geen noemenswaardige kwaliteiten heeft, maar heb mijn plek echt gevonden toen ik Politicologie ging studeren in Nijmegen. Ik ging snel op kamers en werd actief bij mijn studievereniging ismus, waar ik in mijn tweede jaar een bestuursjaar gedaan heb. Na een eenjarige hiatus van het bestuursleven begon het dit jaar toch weer te kriebelen. In mijn bestuursjaar bij ismus had ik al kennis gemaakt met Stichting RAGweek en was ik overdonderd door de inzet van de bestuursleden en het prachtige eindbedrag als resultaat. Geïnspireerd hierdoor besloot ik te solliciteren, zodat ik hopelijk ook studenten kan enthousiasmeren om zich in te zetten voor het goede doel. Als Commissaris Verenigingen zal ik mij voornamelijk richten op het contact met alle studie-, sport- en studentenverenigingen in Nijmegen. In samenwerking met hen, mijn bestuur en onze sponsoren hoop ik een onvergetelijke RAGweek neer te zetten met als resultaat hopelijk een prachtig bedrag voor onze goede doelen. Wil ook jij je steentje bijdragen? Stuur ons dan een berichtje of kom even langs op ons kantoor in het Elinor Ostrom Gebouw. Tot snel!

 

Jolein Schriks – Bestuurslid Activiteiten & PR

Ha iedereen! Mijn naam is Jolein Schriks en ik heb superveel zin om aankomend jaar Commissaris Activiteiten en PR te worden. Ik sta te trappelen om me in te zetten voor een zo gaaf mogelijke RAGweek, een mooie bijdrage te leveren aan onze goede doelen en om daarmee studerend en ondernemend Nijmegen beter te leren kennen! Thuis voelde ik me in Nijmegen meteen toen ik hier twee jaar geleden naartoe verhuisde vanuit het altijd zonnige zuidelijke Geldrop. Ik ben negentien jaar en derdejaars sociologiestudent, en heb afgelopen jaar de functie van Commissaris Interne en Externe Betrekkingen mogen vervullen bij Den Geitenwollen Soc. Ik ben nog lang niet klaar met het bestuursleven en ik vond de RAGweek-activiteiten altijd heel gezellig en het organiseren ervan het allerleukste. Ik hou heel erg van lekker eten, de hele dag door Tiktok of Instagram scrollen, spelletjes, lezen, terrassen met vrienden, podcasts luisteren en stappen. Aankomend jaar zal ik met veel plezier veel in de RAGkamer rondhangen en met een lach op alle RAG-activiteiten staan dus heel graag tot heel snel!