Bestuur 2018


Maarten Brandwijk – Voorzitter 

Hallo allemaal, 

Mijn naam is Maarten Brandwijk, Ik ben 20 jaar oud, tweedejaars student International Business Communication en komend jaar mag ik mezelf voorzitter noemen van Stichting RAGweek Nijmegen. Ik woon nu drie jaar in Nijmegen en sinds ik begonnen ben met studeren heb ik het heel leuk gevonden om dingen naast mijn studie te doen. Dit is ook de reden dat ik de afgelopen jaren lid ben geweest van meerdere commissies bij meerdere studieverenigingen. Dit jaar wou ik echt iets meer doen dan dat. In de afgelopen paar jaar ben ik steeds meer te weten gekomen over de RAGweek en ik ben ik heel enthousiast geworden over het initiatief. Als voorzitter en enige man in het bestuur hoop ik dat ik samen met de rest van mijn bestuur een fantastische RAGweek neer kan zetten en ik hoop jullie allemaal te zien tijdens 1 van onze activiteiten!

 

 

 


Dominique Vlug – Secretaris

Hallo allemaal,

Mijn naam is Dominique Vlug en ik ben 24 jaar oud. Momenteel studeer ik communicatiewetenschap en ik specialiseer in de master commerciële communicatie. Dit jaar zal ik secretaris zijn van Stichting RAGweek Nijmegen. Ik woon nu twee jaar in Nijmegen en ik geniet echt van deze geweldige studentenstad. Ik vind het heel belangrijk om zoveel mogelijk uit mijn studententijd te halen, daarom wil ik meer doen dan alleen maar studeren. Vorig jaar was ik lid van de congres commissie van studieverenigingen Mycelium en Babylon en het jaar daarvoor zat ik in de introductiecommissie van mijn eigen studievereniging Mycelium. Los van studie gerelateerde dingen houd ik van hockey en doe ik graag leuke dingen met mijn vrienden & vriendinnen!  Als nieuwe secretaris van RAGweek Nijmegen hoop ik veel mensen te kunnen bereiken en ervoor te zorgen dat de RAGweek dit jaar weer fantastisch wordt! Groetjes!

 

 

 


Maaike Quist – Penningmeester 

Hallo allemaal,

Ik ben Maaike Quist, 21 jaar en ik begin dit jaar aan de Master Notarieel Recht en aan de Master Fiscaal Recht. Ik woon al ongeveer drie jaar in het gezellige Nijmegen en heb de afgelopen jaren genoten van het studentenleven. Naast het behalen van mijn bachelorsdiploma dit jaar, heb ik mij de afgelopen jaren ingezet voor verschillende commissies bij diverse verenigingen. Het leek mij leuk om dit jaar een nieuwe uitdaging aan te gaan. Al snel kwam ik bij de RAGweek uit omdat ik het een mooi initiatief vind om met de Nijmeegse studenten geld in te zamelen voor twee goede doelen. Ik mag de functie van penningmeester gaan vervullen, een hele eer! Ik hoop samen met mijn lieve bestuursgenootjes een zo groot mogelijke opbrengst te generen. Dit gaan we doen door een geweldige RAGweek neer te zetten. Ik heb in ieder geval onwijs veel zin in komend jaar en ik hoop jullie ook!

 

 

 


Tessa Bos – Bestuurslid Sponsoring & PR

Hallo allemaal,

Mijn naam is Tessa Bos, ik ben 22 jaar oud en vierdejaars student Engelse Taal en Cultuur op de Radboud Universiteit. Dit jaar ben ik verantwoordelijk voor de Sponsoring en PR van Stichting RAGweek Nijmegen. Ik ben een aantal jaar geleden verhuisd naar Nijmegen en ik heb nooit spijt gehad van deze keuze. De afgelopen paar jaar ben ik actief lid geweest van mijn studievereniging, G.A.G., door lid te zijn van meerdere commissies heb ik feesten, quizzen en veel meer georganiseerd! Ik hou ook van lezen, feesten met vrienden, of gewoon een serie kijken. Dit jaar wou ik echter meer doen. Ik was al bekend met de RAGweek en ik heb het altijd leuk gevonden om naar activiteiten te gaan en mijn steun te bieden. Als bestuurslid sponsoring & PR hoop ik mee te kunnen helpen om de RAGweek dit jaar net zo leuk te maken als ieder jaar!

 

 

 


Eline Bollaart – Bestuurslid Activiteiten

Hoi allemaal,

Ik ben Eline Bollaart en ik ben derdejaarsstudent pedagogische wetenschappen. Ik heb altijd heel veel dingen naast mijn studie gedaan, zoals commissies bij Postelein, werken als voedingsassistent en het honoursprogramma. Ik ben altijd weer op zoek naar een nieuwe uitdaging, en ik zit liever niet te veel stil. In eerste instantie omschrijven mensen mij soms als een beetje verlegen, maar dat duurt vaak niet lang: als ik eenmaal begin met praten, stop ik (in mijn enthousiasme) ook niet zo snel. Toen ik de functie bestuurslid Activiteiten voorbij zag komen, werd ik gelijk enthousiast! Van activiteiten organiseren krijg ik al heel veel energie, en dan ook nog eens met alle verenigingen in Nijmegen, én voor het goede doel: het kan bijna niet beter! Ik heb er heel veel zin in om dit jaar met jullie allemaal samen te gaan werken! Als iedereen een klein steentje bijdraagt, halen we met elkaar vast weer een enorm bedrag op voor het goede doel. Samen met jullie en mijn bestuursgenootjes ben ik van plan om weer een knallende RAGweek neer te zetten! Groetjes, en hopelijk tot ziens!