Bestuur 2019


Ikara Hassan – Voorzitter 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Ikara Hassan en ik zit momenteel in mijn tweede jaar van de studie Leraar Engels. Dit jaar zal ik de voorzitter zijn van Sichting RAGweek Nijmegen. Ik woon nu bijna 4 jaar in Nijmegen en ik ben echt gaan houden van hoe geweldig Nijmegen is. Het is voor mij heel belangrijk om naast mijn studie ook andere dingen erbij te doen. Dit was voor mij ook de reden om actief te zijn bij meerdere studie/studentenverenigingen en initiatieven op de campus. Ik vind het ook zeer belangrijk om mijn steentje bij te kunnen dragen en dit is dan ook de reden dat ik heb gekozen om bij de RAGweek te gaan. Ik ben heel erg enthousiast over wat dit jaar zal brengen en ik weet zeker dat ik samen met de rest van mijn geweldige bestuur een fantastische RAGweek kan neerzetten. Ik hoop jullie dan ook allemaal te zien tijdens 1 van onze activiteiten.


Liese van Heumen – Secretaris

Hallo allemaal,

Ik ben Liese van Heumen, 22 jaar en de nieuwe secretaris van Stichting RAGweek Nijmegen. Inmiddels studeer ik 4 jaar in Nijmegen en 3 jaar geleden besloot ik de Waal over te steken en Arnhem in te ruilen voor onze prachtige stad, een beslissing waar ik geen seconde spijt van heb gehad. Het afgelopen studiejaar heb ik mijn bacheloropleiding Communicatiewetenschap afgerond en heb ik dit vervolgens gevierd met de mooiste reis ooit naar Indonesië. Dat reizen smaakt zeker naar meer, maar eerst ga ik, volledig uitgerust, weer even terug de collegebanken in voor de laatste fase van mijn studie: de master pro-sociale communicatie.

De gedachte dat mijn studententijd zo’n beetje aan zijn eind komt verdrijf ik het liefste zo snel mogelijk en daarom kon ik de uitdaging van een bestuursjaar ook niet aan me voorbij laten gaan. Ik vind het een hele eer om dit jaar mede verantwoordelijk te zijn voor het organiseren van de RAGweek en zie dit ook zeker als de kers op taart wat betreft mijn studententijd. Samen met mijn lieve bestuursgenootjes ga ik er alles op alles zetten om het een onvergetelijke week te maken en daarmee een prachtig bedrag op te halen!

Groetjes en hopelijk tot ziens!


Patrick van Aken – Penningmeester 

Hoi allemaal,

Ik ben Patrick van Aken, 22 jaar en ik ben dit jaar vierdejaars student Communicatie- en Informatiewetenschappen. Inmiddels woon ik drie jaar in Nijmegen en in deze jaren heb ik volop genoten van het studentenleven. Vanaf het moment dat ik in Nijmegen woon, ben ik ook erg actief geweest bij mijn studievereniging. Het absolute hoogtepunt hiervan was het leiden van de introductiecommissie afgelopen introductieweek. Dit jaar wilde ik graag een nieuwe uitdaging aangaan en daarvoor is de RAGweek perfect! Het initiatief om samen met alle Nijmeegse studenten geld in te zamelen voor twee goede doelen, sprak me gelijk aan. Als penningmeester van het 12e RAGweek bestuur ga ik samen met mijn medebestuursleden zorgen voor een zo groot mogelijke opbrengst dit jaar. Ik weet nu al zeker dat dit helemaal goed komt en ik hoop jullie allemaal te zien tijdens een van onze fantastische activiteiten!


Sanne Liefers – Bestuurslid Sponsoring

Hallo allemaal!

Ik ben Sanne Liefers, 20 jaar oud en ik ben tweedejaarsstudent Politicologie. Dit jaar ben ik verantwoordelijk voor de sponsoring van Stichting RAGweek Nijmegen. Ik kom uit Dronten (een dorp in Flevoland), maar woon inmiddels alweer twee jaar in Nijmegen en het stadse leven bevalt mij ontzettend goed. Naast mijn studie vind ik het leuk om met andere dingen bezig te zijn. Zo heb ik een commissie gedaan bij studievereniging ismus, werk ik als voedingsassistent in het Radboud UMC en vind ik het natuurlijk ook leuk om te sporten en af te spreken met vrienden. Ik heb heel veel zin om, samen met mijn bestuursgenootjes, ook dit jaar weer een fantastische RAGweek neer te zetten!

Hopelijk zie ik jullie allemaal bij één (of meerdere) van onze activiteiten!

 


Alexander Currie – Bestuurslid PR

Lieve lezer,

Graag stel ik me aan je voor als Alexander Currie. Ik loop al inmiddels 22 jaar op deze aardkloot rond, waarvan ik de afgelopen 3 jaar in het mooie Nijmegen op de Medische Faculteit te vinden ben. Zo niet, kun je me waarschijnlijk tegenkomen met een fotocamera in de stad, in een van de vele (speciaalbier)kroegen die Nijmegen rijk is, of in uiterst zeldzaam geval in een roeiboot op het Maas-Waal Kanaal.

Time flies when your having fun, zei een wijsman ooit. Ik ben het hier volledig mee eens en probeer dus ook zoveel mogelijk uit mijn studententijd te halen, voordat ik aan mijn co-schappen begin. Met diezelfde insteek ben ik actief bij de Cycloop, Phocas en heb ik vorig jaar als Secretaris de 46e Batavierenrace georganiseerd.

Dit jaar hoop ik mijn steentje bij te dragen aan het organiseren van de RAGweek, eveneens gewapend met een laptop, maar dan photoshoppend en Microsoft Paint misbruikend, aangezien ik dit jaar de functie bestuurslid PR mag bekleden. Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met vijf andere prachtige mensen een spetterende RAGweek neer te zetten. Kom gerust langs bij onze activiteiten of kom langs bij ons kantoor voor een kopje thee/koffie of een biertje!

Groetjes!


Laura Loenen – Bestuurslid Activiteiten

Hoi allemaal,

Ik ben Laura Loenen en tweedejaars Artificial Intelligence student. Ik ben dan wel de jonkie van de groep, maar heb al redelijk wat commissie ervaring binnen onze studievereniging CognAC. Dit jaar leek het me een leuke uitdaging om hier nog een schepje bovenop te doen en aan een bestuursjaar te beginnen. Ik vind het super leuk om activiteiten te organiseren en mensen te leren kennen, wat ‘bestuurslid activiteiten’ de perfecte functie voor mij maakt! Daarnaast zal je mij nooit echt stil zien staan, want als ik niet met besturen of commissies bezig ben dan hou ik er ook van te sporten of te netflixen met mijn vrienden en huisgenootjes. Ik ben super enthousiast weer een knallende RAGweek neer te zetten met mijn bestuursgenootjes en weet zeker dat we (samen met jullie) gaan proberen weer een enorm bedrag op te halen voor het goede doel!