Gisteren was alweer de laatste dag van de RAGweek! Genietend van het lekkere weer konden er pannenkoeken gegeten worden bij asap. F.C. Sophia vroeg tijdens hun middenmaandslunch een vrijwillige bijdrage van de leden. de ESV sloot de dagelijkse eetacties van de Management faculteit af met de verkoop van Lahmacum.

De RAGbar was deze middag in handen van Meisjesdispuut D.I.A.N.A. en Dispuut W.I.N.G. tijdens de barcontest.

Om 18:00 uur werden de vele (voor het goede doel gedronken) biertjes er af gerend tijdens de 2e editie van de RAGrun die georganiseerd wordt door N.S.V. Carolus Magnus. De categorie kratje laufen werd door niemand minder gewonnen dan door Kelly en Vera!

Umoja teste ’s avonds de kennis van haar leden testen tijdens de Pubtastische Umojaquiz!

Heerendispuut Faunus heeft zijn leden geveild tijdens hun mannenveiling voor het goede doel.

En om de RAGweek goed af te sluiten werd er veel gefeest! Mycelium had een open CW feest voor de RAGweek, Synergy en JFV verkochten knakworsten tijdens het BeRe-feest. En zelf hadden we natuurlijk het eindfeest van de RAGweek. Dit blacklightfeest werd georganiseerd in samenwerking met N.S.V. Carolus Magnus.

Kortom, er was genoeg te beleven op de laatste dag van de RAGweek en we hebben de week goed af kunnen sluiten!

We willen alle verenigingen, vrijwilligers, sponsoren en andere deelnemers aan activiteiten ontzettend bedanken voor het mogelijk maken van deze super toffe week!