Kandidaatsbestuur RAGweek 2018 bekend!

Met gepaste trots presenteren wij het kandidaatsbestuur van Stichting RAGweek Nijmegen 2017-2018:

Voorzitter – Maarten Brandwijk
Secretaris – Dominique Vlug
Penningmeester – Maaike Quist
Bestuurslid Sponsoring & PR – Tessa Bos
Bestuurslid Activiteiten – Eline Bollaart

Vanaf 4 september zullen zij zich inzetten om een fantastische 11e editie van de RAGweek neer te zetten. Wij wensen hen hierbij heel veel succes en plezier!

Uitslag loterijtrekking

Naast de bekendmaking van de opbrengst van de RAGweek vond afgelopen maandag ook de loterijtrekking plaats. Kijk snel op de onderstaande afbeelding om te zien of jij één van de winnende loten in je bezit hebt!

Ben je inderdaad één van de gelukkigen? Gefeliciteerd! Tot en met 12 mei zijn de prijzen op vertoon van je lootje tussen 12:30 en 13:30 op te halen bij het RAGweek kantoor. Mocht je geen mogelijkheid zien om op één van deze momenten je prijs op te halen, stuur dan een mailtje naar ragweek.nijmegen@gmail.com dan kijken we wanneer de prijs wel overhandigd kan worden.

Doordat er helaas iets is fout gegaan bij de eerder geplaatste publicatie van de winnende lotnummers, wijken enkele lotnummers in dit overzicht af van die in het eerder geplaatste overzicht. Hopelijk stellen we hier niemand mee teleur. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

 

Opbrengst RAGweek 2017 bekend!

Wij zijn ontzettend trots om te kunnen mededelen dat we met de 10e editie van de RAGweek het prachtige bedrag van €27.356,76 hebben opgehaald voor AYA4 en Estrela da Favela! We willen iedereen die de RAGweek heeft gesteund, een activiteit heeft georganiseerd, een donatie heeft gedaan of heeft genoten van alles wat er te doen was tijdens en rond de RAGweek ontzettend bedanken!

Opbrengstborrel

Na bijna een jaar van voorbereidingen en een bomvolle RAGweek is het eindelijk zo ver, op maandag 1 mei zal tijdens de opbrengstborrel bekend worden gemaakt wat er dit jaar is opgehaald voor de goede doelen van Stichting RAGweek Nijmegen: Stichting Nationaal AYA ‘Jong en Kanker’ Platform en Estrela da Favela. Iedereen is van harte welkom om deze mooie opbrengst samen met ons te vieren in Café We Gaan Beginnen. Tevens zullen we deze avond de allerlaatste euro’s ophalen voor de goede doelen. Per gekochte consumptie doneert Cafe We Gaan Beginnen namelijk 50 cent aan de RAGweek!

Vanaf 21:00 uur begint de borrel en deze avond zal ook de loterijtrekking plaatsvinden, dus vergeet je lootjes niet mee te nemen!

Nieuw bestuur gezocht!

Nu de RAGweek erop zit zijn we druk opzoek naar een nieuw RAGweekbestuur die van de 11e editie van de RAGweek een fantastische week gaat maken!

Heb jij interesse in een bestuursjaar waarbij je een geweldige week kunt organiseren vol met activiteiten en acties gerealiseerd in samenwerking met diverse verenigingen en partners in Nijmegen om geld op te halen voor een nationaal en internationaal goed doel? Dan is een bestuursfunctie bij Stichting RAGweek Nijmegen iets voor jou!

Je kunt tot 3 mei solliciteren naar een functie in het 11e bestuur van Stichting RAGweek Nijmegen. De vacatures zijn te vinden op http://www.ragweeknijmegen.nl/…/…/solliciteren-voor-bestuur/ en op 12 april zullen wij een bestuursinteresselunch organiseren. Heb je nu al vragen of wil je met ons in gesprek? Stuur een mailtje naar ragweek.nijmegen@gmail.com!

Loterij

Ook dit jaar organiseert de RAGweek weer de jaarlijkse loterij, met allerlei leuke prijzen! Wil je kans maken op een reis naar Parijs, een jaar gratis sporten bij het RSC, een bon voor je favoriete restaurant of escape room of een van de vele andere mooie prijzen? Koop dan een lootje voor slechts €1,-. De loten zijn te koop bij de bestuursleden. De trekking zal plaatsvinden op 1 mei tijdens de opbrengstenborrel in Café We Gaan Beginnen.

Laatste dag van de RAGweek

Gisteren was alweer de laatste dag van de RAGweek! Genietend van het lekkere weer konden er pannenkoeken gegeten worden bij asap. F.C. Sophia vroeg tijdens hun middenmaandslunch een vrijwillige bijdrage van de leden. de ESV sloot de dagelijkse eetacties van de Management faculteit af met de verkoop van Lahmacum.

De RAGbar was deze middag in handen van Meisjesdispuut D.I.A.N.A. en Dispuut W.I.N.G. tijdens de barcontest.

Om 18:00 uur werden de vele (voor het goede doel gedronken) biertjes er af gerend tijdens de 2e editie van de RAGrun die georganiseerd wordt door N.S.V. Carolus Magnus. De categorie kratje laufen werd door niemand minder gewonnen dan door Kelly en Vera!

Umoja teste ’s avonds de kennis van haar leden testen tijdens de Pubtastische Umojaquiz!

Heerendispuut Faunus heeft zijn leden geveild tijdens hun mannenveiling voor het goede doel.

En om de RAGweek goed af te sluiten werd er veel gefeest! Mycelium had een open CW feest voor de RAGweek, Synergy en JFV verkochten knakworsten tijdens het BeRe-feest. En zelf hadden we natuurlijk het eindfeest van de RAGweek. Dit blacklightfeest werd georganiseerd in samenwerking met N.S.V. Carolus Magnus.

Kortom, er was genoeg te beleven op de laatste dag van de RAGweek en we hebben de week goed af kunnen sluiten!

We willen alle verenigingen, vrijwilligers, sponsoren en andere deelnemers aan activiteiten ontzettend bedanken voor het mogelijk maken van deze super toffe week!

Dinsdag 14 maart

Op de één na laatste dag van de RAGweek was er ook weer vanalles te beleven. Bij SPiN werden er broodjes frikandel verkocht en ELSA en SILA gingen sportief aan de slag tijdens de pauze en organiseerden het jaarlijkse wetbundelwerpen. ’s Middags borrelden de Facultaire studentenraad letteren, het Faculteitsbestuur en de Onderdeelcommissie samen bij de RAGbar in het Cultuurcafé.

Voor de cultuurliefhebber was er ook weer vanalles te doen! Zo gaf Campuskoor Veelstemmig een Flash optreden op verschillende locaties op de campus, organiseerde Op Hoop van Zegen een Improvisatieavond, gaf Kunstof een workshop KUNSTof KOFFIE en had Cultuur op de Campus de 2e voorronde van Kaf en Koren bij de RAGbar. Postelein ging zingen tijdens hun KaRAGoke.

Ten slotte gingen ’s Avonds de sportverenigingen Slow en Loefbijter de strijd met elkaar aan tijdens de Slow v.s. Loef borrel om uit te vechten wie de beste gezelligheidsvereniging is.

Maandag 13 maart

Na in het weekend even te zijn bijgekomen van alle activiteiten van afgelopen week, stond er gister weer vanalles op de planning! Tijdens de lunchpauze waren er weer volop eetacties voor de goede doelen van de RAGweek! De JFV verkocht broodjes knakworst, Synergy verkocht heerlijke panini’s en Dondrite, Mosaïc en Maizena toonden hun bakkunsten met de verkoop van lekkere cakejes, koekjes, chocola en vele andere lekkernijen!

Bij de RAGbar kon er met een drankje in de hand genoten worden van het zonnetje. Ook sloten de deelnemers van de Radboud College Tour van de Career Week de dag af met een drankje bij de RAGbar.

’s Avonds was er ook voor ieder wat wils. In de Studentenkerk werd er gegeten met idealen en Nijsac ging happen op hoogte bij de klimtoren van het Sportcentrum. Voor maar €2,- kon je omhoog klimmen om naar je peperkoek te happen!

Mycelium, Den Geitenwollen Soc. en Umoja organiseerden de bandjesavond Social Sounds, Sv. Sturad organiseerde een pubquiz en veiling en G.A.G. en USA gingen ook op de muzikale tour met hun cantus.

Ten slotte werd de avond afgesloten op het 7V feest: Tot het gaatje met je sportmaatje! Sportverenigingen ‘t Haasje, Hydrofiel, Lacustris, Trion, Mercurius, Jolly Jumper en FEL hadden de handen ineengeslagen om dit spetterende feest te organiseren!

De vrijdag en het weekend van de RAGweek

Vrijdagavond hebben we onze ogen uit te hebben gekeken bij het Zwerkbal van de NSSR en de dragqueenavond van Carmina Ludicra en hebben we gezellig geborreld met oud-RAGweekbestuursleden en de goede doelen. Ook is Edwin van Estrela da Favela mee wezen gamen bij de bij de game en chill activiteit van Dorans en Desda.

Dit weekend organiseerde Combo Mambo op zaterdag een Brazilian Night met onder andere Caipirinha een typische Brazilian cocktail. Op zondag was er een bierproeverij en karaoke avond met Oersoep.

Voor wie geen zin had om te koken, die kon terecht bij de Waagh voor een Waaghap, hiervan gaat namelijk tijdens de RAGweek €1 naar de goede doelen van de RAGweek. Ook bij de Gelagkamer kun je heerlijk eten en met een extra donatie de RAGweek steunen. Hier hebben wij dit weekend dan ook goed gebruik van gemaakt door hier te gaan eten. We hebben het weekend afgesloten bij de leuke streepjes borrel van Apeliotes.

Logo - Ragweek Nijmegen

RAGweek Nijmegen Nieuwsbrief

Vul je emailadres in om op de hoogte te blijven van het laatste RAGweek nieuws!

Komende Events

Er zijn momenteel geen toekomstige events.

Like Ons op Facebook!