Het zit erop!

Gisteren moesten we even bijkomen van de fantastische week die we gehad hebben, maar vandaag zijn we terug met de foto’s van de laatste dag van RAGweek 2018!
We begonnen de dag wederom met RAGsmakelijk, de laatste dag in de Refter, het Gerecht, de Haardt en de FNWI kantine. ’s morgens waren Maarten en Tessa bij Bureau Bart van N1 om te vertellen over de RAGweek en onze goede doelen. Daarna gingen we door naar de RAGout verkoop van ESV Nijmegen, terwijl de Juridische Faculteitsvereniging Nijmegenknaks voor knaken verkocht bij hun eigen eetactie. Studievereniging Postelein gaf een lezing over zelfmoordpreventie met ons goede doel 113 Zelfmoordpreventie. Dit was een erg interessante lezing, waarna wij door gingen naar de laatste avond in de RAGbar. De bar take-overs waren deze laatste dag van het bestuur SPiN NijmegenSV Sociologie – Den Geitenwollen Soc. en de schatjes van SOFv! De laatste avondactiviteiten werden georganiseerd door Studievereniging Mycelium. Zij haalden een flink bedrag op met hun veilingborrel bij Malle Babbe Café! Als allerlaatste werd natuurlijk onze eigen RAGchelous Cantus: St. Stevenskerk georganiseerd met de mannen van HRG Achelous en daarna het eindfeest van RAGweek 2018 in Villa van Schaeck! RAGweek 2018 zit erop, althans, bijna..
Ook gisteren waren er nog activiteiten zoals de Serviesactie van de Universitaire Studentenraad Nijmegen – USR en de ledenavond van Studievereniging CognAC. De laatste activiteiten vinden komende weken nog plaats, zoals de dropping van Sigma, veilingborrels van de lidverenigingen van CSN en natuurlijk de RAGrun van Carolus. We hopen jullie daar nog te zien en willen iedereen bedanken die ons de afgelopen weken heeft gesteund! 

RAGchelous Cantus

Gisteren organiseerden we in samenwerking met HRG Achelous een fantastische cantus in de St. Stevenskerk. Met 209 deelnemers één van de grootste cantussen van Nijmegen. Van het Phocas bestuur tot studenten van de HAN, iedereen was uitgenodigd om dit grote moment te vieren en aanwezig te zijn bij dit grote evenement. Na een eerste atje voor het RAGweek bestuur verliep de cantus heel soepel. Er werd veel verbroederd. Vervolgens togen we met de gehele corona richting Villa van Schaeck. Hier vond het Eindfeest van RAGweek 2018 plaats. Ook hier was het heel gezellig en werd er volop genoten van broodjes knakworst en vers gebak. Wij vonden het in ieder geval een top avond en hebben genoten van de afgelopen week!

De foto van de RAGchelous cantus zijn hier te vinden.

Brouwtoren Bier

De RAGweek heeft de primeur van het nieuwe bier van de Brouwtoren! De Brouwtoren Güero, een lichte pale ale van 5,8%. Volg Brouwerij “De Brouwtoren”om op de hoogte te blijven van de officiële lancering van dit heerlijke bier. Daarnaast hebben we vanmiddag ook een speciale actie voor jullie: bij elk 10e Brouwtoren biertje krijg je een gratis supermooi Brouwtoren tasje in de RAGbar. Dit wil je!

Voor meer informatie kijk je op de website: https://www.brouwtoren.nl/ 

 

Drukke dinsdag!

Gisteren was weer een topdag! We begonnen de dag weer met onze RAGsmakelijk en verschillende eetacties. NKSW Kompanio stond weer in het Spinozagebouw met hun EAT & WIN actie. Ook was er een ganglunch van de letterencommissie en was er een prachtige eetactie bij Studievereniging Mycelium met shoarma en falafel. We waren aanwezig bij een interessante lezing van SPiN Nijmegen over eating disorders en ’s avonds gingen Maarten en Dominique naar de samenspeelavond van Op Hoop van Zegen en er werden bordspelletjes gespeeld in de RAGbar door Studievereniging Mundus. Ook werd er door Maarten en Eline bier geproefd bij st. Anneke door SVN Nijmegen en Deutscher Verein Nimwegen. Als laatste gingen we door naar Praud to be Faudt van UmojaStudievereniging CognACGSV ExcaliburStudievereniging ThaliaVCMW Sigma! Daar werden broodjes knak verkocht voor onze goede doelen. Al met al weer een prima dagje en we hebben zin in onze laatste avond en ons knallende Eindfeest RAGweek 2018 in Villa van Schaeck! Tot straks!

RAGweek Maandag

De maandag van de RAGweek was ook weer een groot succes! ’s ochtends begonnen we met een eetactie op de HAN van SPHERE. Daarnaast stonden natuurlijk onze vrolijke vrijwilligers weer klaar voor RAGsmakelijk en was er een bake-sale van de IFMSA-Nijmegen. Aan het eind van de dag was er een lezing van 113 met Studievereniging NOPFY, dit was heel interessant en werd later in Malle Babbe Café afgesloten met een loterij borrel. Er vonden die avond meerdere borrels plaats voor de RAGweek. Namelijk de veilingborrel van studievereniging InTenS, zij haalden maarliefst 264 euro op voor onze goede doelen! Ook werd er gelasertagd in het sportcentrum met Dondrite en Studievereniging CognAC. Ook was er een borrel van SV CEnter in het bascafé en sloten we af met de veilingborrel van N.S.V. Ovum Novum! We verkochten al onze RAGbrouwt biertjes uit, al met al weer een top dag!

RAGweek koffie bij het DE Café

De hele RAGweek is er in het DE café in het Spinozagebouw een speciale RAG-koffie verkrijgbaar! Een overheerlijke cappuccino met witte chocolade siroop, slagroom en echte stukjes witte chocolade. Heerlijk om even mee op te warmen of gewoon lekker van te genieten.

De DE koffie met witte chocolade

RAGweek dag 3!

De vrijdag van de RAGweek verliep soepel. ‘S ochtends vroeg vertrok AEGEE Nijmegen vanaf het station voor een dagje surprise liften. Na een dag vol opdrachten belandden zijn in Apeldoorn! Ook RAGsmakelijk was er weer en natuurlijk was de RAGbar open. Deze keer een take-over van NSV Nota Bene.
De vrijdagavond stond in het teken van de ‘Vrienden van RAGweek’ borrel. Hierbij kwamen alle bedrijven en partijen die ons steunen dit jaar samen. Van onze fotografe tot de goede doelen, het was een gezellige avond!

RAGweek dag 2!

Ook gisteren hadden we weer een fantastische RAGdag. Zo hadden we verschillende eetacties: van cake & kaartjes voor S-Feest 2018, tot soep en pizza’s. Ook RAGsmakelijk liep weer lekker. Daarnaast werd vandaag ook weer de RAGkoffie verkocht in het DE Café en hadden we natuurlijk weer knappe vrijwilligers achter de RAGbar staan. Later op de avond werd er wijn geproefd bij Sauter Wijnen Nijmegen op de Slurp & RAGweek: Wijnproeverij. SV Meesterlijk hield een veiling voor het leukste avondje uit en in Café ’t Haantje werd de Casino Night gehouden met 6 sportverenigingen! Daarnaast werd er nog gebeerpongt door de NSHV en gingen we daarna met zijn allen door naar Vuurrood | The Love Doctor, Keljet en Fahrenheit in Merleyn. Al met al een top dag, vol activiteiten en goede karma!

Voor foto’s ga naar de pagina RAGweek in beeld! 

Logo - Ragweek Nijmegen

RAGweek Nijmegen Nieuwsbrief

Vul je emailadres in om op de hoogte te blijven van het laatste RAGweek nieuws!

Like Ons op Facebook!