Brainstormlunches Radboud & HAN

De afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest met brainstormen over de verschillende activiteiten dit wij ook dit jaar weer gaan organiseren! Samen met ontzettend veel besturen van de verenigingen van de Radboud Universiteit hebben wij nagedacht over wat we allemaal samen neer kunnen zetten. Van wilde ideeën tot ludieke acties, er kwam van alles voorbij. Naast het brainstormen over de activiteiten, kregen de studenten ook meer informatie over de goede doelen. Hiervoor waren speciaal Rick van Diest (Stichting ACNS) & Jeroen Kroese (Stichting 113) aanwezig om te vertellen over wat zij doen en waar de studenten zich dit jaar voor kunnen inzetten.
De lunch werd dit jaar goed verzorgd door Spar University en daarnaast konden de bestuursleden genieten van heerlijke smoothies van Café We Gaan Beginnen.

Dit jaar hebben wij tevens ook voor het eerst een lunch georganiseerd voor studenten van de HAN. Ook hier kwamen er leuke plannen tot stand, van foodtruck festivals tot sportwedstrijden! Ook hier genoten de studenten van de smoothies van Café We Gaan Beginnen en zorgden wij voor een heerlijke lunch.

Al met al waren het succesvolle lunches en kijken wij erg uit naar de samenwerking met heel besturend Nijmegen!

De goede doelen zijn bekend!

De goede doelen zijn bekend!

Komend jaar gaat de RAGweek voor de elfde keer plaatsvinden, dit zal gaan gebeuren op 7 t/m 14 maart 2018. Net als ieder jaar worden er twee goede doelen gekozen. Eén internationaal goed doel en één nationaal goed doel. De opbrengsten van de RAGweek zullen dit jaar gaan naar Stichting 113Zelfmoordpreventie en Stichting ACNS Projecthulp.

Ga snel naar onze pagina’s over de goede doelen voor meer informatie over deze twee toppers!

We zijn gewisseld!

Wij zijn gewisseld!

4 september j.l. is het kandidaatsbestuur geconstitueerd! Na de opening van het academisch jaar in concertgebouw de Vereeniging, voltooide het kandidaatsbestuur de verschillende opdrachten van het huidige bestuur succesvol. Het was een prachtige avond waarbij we genoten van heerlijke pizza’s en een drankje. Als afsluiter bezochten we met zijn allen de constitutieborrel van de NSSR. Dit was onze eerste receptie als gloednieuw bestuur! Graag willen wij het bestuur van RAGweek 2017 bedanken voor een top avond!

 

Kandidaatsbestuur RAGweek 2018 bekend!

Met gepaste trots presenteren wij het kandidaatsbestuur van Stichting RAGweek Nijmegen 2017-2018:

Voorzitter – Maarten Brandwijk
Secretaris – Dominique Vlug
Penningmeester – Maaike Quist
Bestuurslid Sponsoring & PR – Tessa Bos
Bestuurslid Activiteiten – Eline Bollaart

Vanaf 4 september zullen zij zich inzetten om een fantastische 11e editie van de RAGweek neer te zetten. Wij wensen hen hierbij heel veel succes en plezier!

Uitslag loterijtrekking

Naast de bekendmaking van de opbrengst van de RAGweek vond afgelopen maandag ook de loterijtrekking plaats. Kijk snel op de onderstaande afbeelding om te zien of jij één van de winnende loten in je bezit hebt!

Ben je inderdaad één van de gelukkigen? Gefeliciteerd! Tot en met 12 mei zijn de prijzen op vertoon van je lootje tussen 12:30 en 13:30 op te halen bij het RAGweek kantoor. Mocht je geen mogelijkheid zien om op één van deze momenten je prijs op te halen, stuur dan een mailtje naar ragweek.nijmegen@gmail.com dan kijken we wanneer de prijs wel overhandigd kan worden.

Doordat er helaas iets is fout gegaan bij de eerder geplaatste publicatie van de winnende lotnummers, wijken enkele lotnummers in dit overzicht af van die in het eerder geplaatste overzicht. Hopelijk stellen we hier niemand mee teleur. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

 

Opbrengst RAGweek 2017 bekend!

Wij zijn ontzettend trots om te kunnen mededelen dat we met de 10e editie van de RAGweek het prachtige bedrag van €27.356,76 hebben opgehaald voor AYA4 en Estrela da Favela! We willen iedereen die de RAGweek heeft gesteund, een activiteit heeft georganiseerd, een donatie heeft gedaan of heeft genoten van alles wat er te doen was tijdens en rond de RAGweek ontzettend bedanken!

Opbrengstborrel

Na bijna een jaar van voorbereidingen en een bomvolle RAGweek is het eindelijk zo ver, op maandag 1 mei zal tijdens de opbrengstborrel bekend worden gemaakt wat er dit jaar is opgehaald voor de goede doelen van Stichting RAGweek Nijmegen: Stichting Nationaal AYA ‘Jong en Kanker’ Platform en Estrela da Favela. Iedereen is van harte welkom om deze mooie opbrengst samen met ons te vieren in Café We Gaan Beginnen. Tevens zullen we deze avond de allerlaatste euro’s ophalen voor de goede doelen. Per gekochte consumptie doneert Cafe We Gaan Beginnen namelijk 50 cent aan de RAGweek!

Vanaf 21:00 uur begint de borrel en deze avond zal ook de loterijtrekking plaatsvinden, dus vergeet je lootjes niet mee te nemen!

Nieuw bestuur gezocht!

Nu de RAGweek erop zit zijn we druk opzoek naar een nieuw RAGweekbestuur die van de 11e editie van de RAGweek een fantastische week gaat maken!

Heb jij interesse in een bestuursjaar waarbij je een geweldige week kunt organiseren vol met activiteiten en acties gerealiseerd in samenwerking met diverse verenigingen en partners in Nijmegen om geld op te halen voor een nationaal en internationaal goed doel? Dan is een bestuursfunctie bij Stichting RAGweek Nijmegen iets voor jou!

Je kunt tot 3 mei solliciteren naar een functie in het 11e bestuur van Stichting RAGweek Nijmegen. De vacatures zijn te vinden op http://www.ragweeknijmegen.nl/…/…/solliciteren-voor-bestuur/ en op 12 april zullen wij een bestuursinteresselunch organiseren. Heb je nu al vragen of wil je met ons in gesprek? Stuur een mailtje naar ragweek.nijmegen@gmail.com!

Loterij

Ook dit jaar organiseert de RAGweek weer de jaarlijkse loterij, met allerlei leuke prijzen! Wil je kans maken op een reis naar Parijs, een jaar gratis sporten bij het RSC, een bon voor je favoriete restaurant of escape room of een van de vele andere mooie prijzen? Koop dan een lootje voor slechts €1,-. De loten zijn te koop bij de bestuursleden. De trekking zal plaatsvinden op 1 mei tijdens de opbrengstenborrel in Café We Gaan Beginnen.

Laatste dag van de RAGweek

Gisteren was alweer de laatste dag van de RAGweek! Genietend van het lekkere weer konden er pannenkoeken gegeten worden bij asap. F.C. Sophia vroeg tijdens hun middenmaandslunch een vrijwillige bijdrage van de leden. de ESV sloot de dagelijkse eetacties van de Management faculteit af met de verkoop van Lahmacum.

De RAGbar was deze middag in handen van Meisjesdispuut D.I.A.N.A. en Dispuut W.I.N.G. tijdens de barcontest.

Om 18:00 uur werden de vele (voor het goede doel gedronken) biertjes er af gerend tijdens de 2e editie van de RAGrun die georganiseerd wordt door N.S.V. Carolus Magnus. De categorie kratje laufen werd door niemand minder gewonnen dan door Kelly en Vera!

Umoja teste ’s avonds de kennis van haar leden testen tijdens de Pubtastische Umojaquiz!

Heerendispuut Faunus heeft zijn leden geveild tijdens hun mannenveiling voor het goede doel.

En om de RAGweek goed af te sluiten werd er veel gefeest! Mycelium had een open CW feest voor de RAGweek, Synergy en JFV verkochten knakworsten tijdens het BeRe-feest. En zelf hadden we natuurlijk het eindfeest van de RAGweek. Dit blacklightfeest werd georganiseerd in samenwerking met N.S.V. Carolus Magnus.

Kortom, er was genoeg te beleven op de laatste dag van de RAGweek en we hebben de week goed af kunnen sluiten!

We willen alle verenigingen, vrijwilligers, sponsoren en andere deelnemers aan activiteiten ontzettend bedanken voor het mogelijk maken van deze super toffe week!

Logo - Ragweek Nijmegen

RAGweek Nijmegen Nieuwsbrief

Vul je emailadres in om op de hoogte te blijven van het laatste RAGweek nieuws!

Like Ons op Facebook!