Bekendmaking programma 2018

Over minder dan twee weken gaat de RAGweek voor de elfde keer plaatsvinden, dit zal gaan gebeuren op 7 t/m 14 maart 2018. Net als ieder jaar worden er twee goede doelen gekozen. Eén internationaal goed doel en één nationaal goed doel. In samenwerking met heel (studerend) Nijmegen zullen in en rondom de RAGweek tientallen activiteiten worden georganiseerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen. De opbrengsten hiervan zullen dit jaar gaan naar Stichting 113 Zelfmoordpreventie en Stichting ACNS Projecthulp.

Op dinsdag 6 maart zal de RAGweek feestelijk worden ingeluid tijdens de ‘RAGweek Kick-Off Borrel’ om 21.00 uur in Next Level, waarbij jij kan laten zien hoeveel broodjes worst jij kunt eten in één minuut! Op woensdag 7 maart wordt de RAGweek 2018 officieel geopend met een Fancy Fair op het Erasmusplein op de campus van de Radboud Universiteit. Verschillende verenigingen staan op je te wachten met hun kraampjes, van brownies tot tosti’s en van spelletjes tot cv-checks, het is er allemaal! Daarnaast zijn onze goede doelen Stichting 113 en Stichting ACNS aanwezig en zal de Sexy met Stijl kalender hier voor het eerst worden vrijgegeven.

Tijdens de gehele RAGweek zal in het CultuurCafé op de campus tussen 15.30 en 21.00 uur de RAGbar geopend zijn. Hier kan gedronken en gegeten worden voor het goede doel. Hier koop je ook ons zelf gebrouwen biertje ‘RAGbrouwt’. In diverse eetgelegenheden op de campus zal RAGsmakelijk plaatsvinden; hier heb je tijdens de lunch en het diner de mogelijkheid om per maaltijd 50 cent extra te betalen en dit bedrag zal worden gedoneerd aan de goede doelen van de RAGweek. Het is nog steeds mogelijk om je op te geven als vrijwilliger voor RAGsmakelijk.
De gehele RAGweek zijn bij de bestuursleden van het 11e bestuur van Stichting RAGweek Nijmegen voor 1 euro loten te koop voor de jaarlijkse loterij. Dankzij de gulle giften van Nijmeegse ondernemers en organisaties zullen onder meer een reis naar Parijs, festivaltickets voor DRIFT, een jaar gratis sporten op het Radboud Sportcentrum en vele cadeaubonnen voor cafés, restaurants en dagjes uit worden verloot!

Voor wie zin heeft in iets heel anders is er alweer de vierde editie van VUURROOD. Dit deephouse, tech-house en disco feestje is op donderdag 8 maart vanaf 23.00 uur in Merleyn, met Keljet, Fahrenheit en The Love Doctor. Op de laatste dag van de RAGweek, woensdag 14 maart, zal vanaf 20:00 de St.Stevenskerk vollopen met studenten. Op deze dag vindt namelijk de allereerste editie van de RAGchelous Cantus plaats, georganiseerd door H.R.G. Achelous en Stichting RAGweek Nijmegen. Die avond zal de RAGweek worden afgesloten met een grandioos eindfeest in Villa van Schaeck!

Naast deze genoemde activiteiten zullen er nog ruim 80 activiteiten worden georganiseerd die in en rondom deze week plaatsvinden. Een greep uit deze activiteiten: dagelijkse eetacties, vechtsportdemonstraties, een foodtruck festival op de HAN, biercantussen, Flunky Ball toernooi, kaRAGoke, symposia, veilingborrels en verschillende open feesten. Het volledige programma is natuurlijk te vinden op onze website, klik hier. 

Brainstormlunches Radboud & HAN

De afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest met brainstormen over de verschillende activiteiten dit wij ook dit jaar weer gaan organiseren! Samen met ontzettend veel besturen van de verenigingen van de Radboud Universiteit hebben wij nagedacht over wat we allemaal samen neer kunnen zetten. Van wilde ideeën tot ludieke acties, er kwam van alles voorbij. Naast het brainstormen over de activiteiten, kregen de studenten ook meer informatie over de goede doelen. Hiervoor waren speciaal Rick van Diest (Stichting ACNS) & Jeroen Kroese (Stichting 113) aanwezig om te vertellen over wat zij doen en waar de studenten zich dit jaar voor kunnen inzetten.
De lunch werd dit jaar goed verzorgd door Spar University en daarnaast konden de bestuursleden genieten van heerlijke smoothies van Café We Gaan Beginnen.

Dit jaar hebben wij tevens ook voor het eerst een lunch georganiseerd voor studenten van de HAN. Ook hier kwamen er leuke plannen tot stand, van foodtruck festivals tot sportwedstrijden! Ook hier genoten de studenten van de smoothies van Café We Gaan Beginnen en zorgden wij voor een heerlijke lunch.

Al met al waren het succesvolle lunches en kijken wij erg uit naar de samenwerking met heel besturend Nijmegen!

De goede doelen zijn bekend!

De goede doelen zijn bekend!

Komend jaar gaat de RAGweek voor de elfde keer plaatsvinden, dit zal gaan gebeuren op 7 t/m 14 maart 2018. Net als ieder jaar worden er twee goede doelen gekozen. Eén internationaal goed doel en één nationaal goed doel. De opbrengsten van de RAGweek zullen dit jaar gaan naar Stichting 113Zelfmoordpreventie en Stichting ACNS Projecthulp.

Ga snel naar onze pagina’s over de goede doelen voor meer informatie over deze twee toppers!

We zijn gewisseld!

Wij zijn gewisseld!

4 september j.l. is het kandidaatsbestuur geconstitueerd! Na de opening van het academisch jaar in concertgebouw de Vereeniging, voltooide het kandidaatsbestuur de verschillende opdrachten van het huidige bestuur succesvol. Het was een prachtige avond waarbij we genoten van heerlijke pizza’s en een drankje. Als afsluiter bezochten we met zijn allen de constitutieborrel van de NSSR. Dit was onze eerste receptie als gloednieuw bestuur! Graag willen wij het bestuur van RAGweek 2017 bedanken voor een top avond!

 

Kandidaatsbestuur RAGweek 2018 bekend!

Met gepaste trots presenteren wij het kandidaatsbestuur van Stichting RAGweek Nijmegen 2017-2018:

Voorzitter – Maarten Brandwijk
Secretaris – Dominique Vlug
Penningmeester – Maaike Quist
Bestuurslid Sponsoring & PR – Tessa Bos
Bestuurslid Activiteiten – Eline Bollaart

Vanaf 4 september zullen zij zich inzetten om een fantastische 11e editie van de RAGweek neer te zetten. Wij wensen hen hierbij heel veel succes en plezier!

Uitslag loterijtrekking

Naast de bekendmaking van de opbrengst van de RAGweek vond afgelopen maandag ook de loterijtrekking plaats. Kijk snel op de onderstaande afbeelding om te zien of jij één van de winnende loten in je bezit hebt!

Ben je inderdaad één van de gelukkigen? Gefeliciteerd! Tot en met 12 mei zijn de prijzen op vertoon van je lootje tussen 12:30 en 13:30 op te halen bij het RAGweek kantoor. Mocht je geen mogelijkheid zien om op één van deze momenten je prijs op te halen, stuur dan een mailtje naar ragweek.nijmegen@gmail.com dan kijken we wanneer de prijs wel overhandigd kan worden.

Doordat er helaas iets is fout gegaan bij de eerder geplaatste publicatie van de winnende lotnummers, wijken enkele lotnummers in dit overzicht af van die in het eerder geplaatste overzicht. Hopelijk stellen we hier niemand mee teleur. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

 

Opbrengst RAGweek 2017 bekend!

Wij zijn ontzettend trots om te kunnen mededelen dat we met de 10e editie van de RAGweek het prachtige bedrag van €27.356,76 hebben opgehaald voor AYA4 en Estrela da Favela! We willen iedereen die de RAGweek heeft gesteund, een activiteit heeft georganiseerd, een donatie heeft gedaan of heeft genoten van alles wat er te doen was tijdens en rond de RAGweek ontzettend bedanken!

Opbrengstborrel

Na bijna een jaar van voorbereidingen en een bomvolle RAGweek is het eindelijk zo ver, op maandag 1 mei zal tijdens de opbrengstborrel bekend worden gemaakt wat er dit jaar is opgehaald voor de goede doelen van Stichting RAGweek Nijmegen: Stichting Nationaal AYA ‘Jong en Kanker’ Platform en Estrela da Favela. Iedereen is van harte welkom om deze mooie opbrengst samen met ons te vieren in Café We Gaan Beginnen. Tevens zullen we deze avond de allerlaatste euro’s ophalen voor de goede doelen. Per gekochte consumptie doneert Cafe We Gaan Beginnen namelijk 50 cent aan de RAGweek!

Vanaf 21:00 uur begint de borrel en deze avond zal ook de loterijtrekking plaatsvinden, dus vergeet je lootjes niet mee te nemen!

Nieuw bestuur gezocht!

Nu de RAGweek erop zit zijn we druk opzoek naar een nieuw RAGweekbestuur die van de 11e editie van de RAGweek een fantastische week gaat maken!

Heb jij interesse in een bestuursjaar waarbij je een geweldige week kunt organiseren vol met activiteiten en acties gerealiseerd in samenwerking met diverse verenigingen en partners in Nijmegen om geld op te halen voor een nationaal en internationaal goed doel? Dan is een bestuursfunctie bij Stichting RAGweek Nijmegen iets voor jou!

Je kunt tot 3 mei solliciteren naar een functie in het 11e bestuur van Stichting RAGweek Nijmegen. De vacatures zijn te vinden op http://www.ragweeknijmegen.nl/…/…/solliciteren-voor-bestuur/ en op 12 april zullen wij een bestuursinteresselunch organiseren. Heb je nu al vragen of wil je met ons in gesprek? Stuur een mailtje naar ragweek.nijmegen@gmail.com!

Loterij

Ook dit jaar organiseert de RAGweek weer de jaarlijkse loterij, met allerlei leuke prijzen! Wil je kans maken op een reis naar Parijs, een jaar gratis sporten bij het RSC, een bon voor je favoriete restaurant of escape room of een van de vele andere mooie prijzen? Koop dan een lootje voor slechts €1,-. De loten zijn te koop bij de bestuursleden. De trekking zal plaatsvinden op 1 mei tijdens de opbrengstenborrel in Café We Gaan Beginnen.

Logo - Ragweek Nijmegen

RAGweek Nijmegen Nieuwsbrief

Vul je emailadres in om op de hoogte te blijven van het laatste RAGweek nieuws!

Like Ons op Facebook!