Sponsoren

De RAGweek was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder sponsoren.

Wij willen hen allemaal hartelijk bedanken voor hun steun!

Goede doelen 2020

Dit jaar vindt de RAGweek plaats van 4 tot en met 11 maart! Wij steunen dit jaar stichting Free a Girl en de Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe

Wij zijn officieel bestuur!

Op 2 september zijn wij gewisseld! Na een lange tocht door de stad kwam het kandidaatsbestuur aan op de eindlocatie waar het 12e zat te wachten om de wissel te voltooien. Wij als 13e bestuur der Stichting RAGweek Nijmegen hebben er onwijs veel zin in en bedanken het 12e bestuur voor deze leuke dag!

Oud-Secretaris Dominique Vlug op bezoek bij ACNS Projecthulp

Dominique Vlug (Secretaris 2017-2018) heeft tijdens haar reis naar Sri Lanka in februari de kans gehad om langs te gaan bij het project Vanni van ACNS Projecthulp, het internationale goede doel waar Stichting RAGweek zich in 2018 voor heeft ingezet. Dominique deelt graag haar ervaring!:

Steeds meer Nederlanders zijn sceptisch over het doneren van geld aan goede doelen. Wat gebeurt er met mijn geld? Wordt het wel nuttig besteed? Maak ik de wereld hier nu echt beter mee? Ook ik vroeg me dit af en toe af toen ik vorig jaar aan de slag ging als secretaris voor Stichting RAGweek Nijmegen.

In 2018, tijdens de 11e editie van de RAGweek, zamelden we samen met alle Nijmeegse studenten maar liefst €26.555,50 voor twee goede doelen: 113 Zelfmoordpreventie en Stichting ACNS Projecthulp. Beide organisaties ontvingen van de Stichting RAGweek dus ruim 13.000 euro. Stichting 113 Zelfmoordpreventie zette dit geld in om een service op te zetten speciaal voor studenten met psychische problemen. De tweede organisatie die geld ontving, Stichting ACNS Projecthulp, liet ons weten het geld te gaan gebruiken ten behoeve van studenten van het studiefonds Vanni, in Sri Lanka. Afgelopen Februari heb ik een reis gemaakt naar Sri Lanka en Australië, dit was een mooie gelegenheid om eens langs te gaan bij het project Vanni, zo kon ik met eigen ogen zien wat er met de donatie van de RAGweek gerealiseerd kon worden.

Lees meer…

Kandidaatsbestuur bekend!

Met heel veel trots presenteren wij het kandidaatsbestuur van Stichting RAGweek 2019-2020:

Voorzitter: Irma Lemmen
Secretaris: Riley Kapelle
Penningmeester: Noortje te Molder
Bestuurslid Sponsoring: Marieke Elderman
Bestuurslid Activiteiten: Walthièro Van der Kamp

Vanaf 2 september zullen ze aan de slag gaan om ook volgend jaar voor een fantastische RAGweek te zorgen. We wensen hun ontzettend veel plezier en succes hierbij!

Loterij hertrekking

Voor de overgebleven prijzen hebben wij een hertrekking gedaan! De prijzen kunnen in de pauzes van 7 en 9 mei opgehaald worden op ons kantoor.

Opbrengst RAGweek 2019

Het geld is geteld! Met veel trots kunnen we hierbij bekendmaken dat we dit jaar €29.015,38 hebben opgehaald voor Villa Pardoes en de Plastic Soup Foundation. We willen iedereen die ons gesteund heeft in welke vorm dan ook dan ook ontzettend bedanken!